nlc.hu
Család

Taylor Swift és Travis Kelce Super Bowl csókja

Taylor Swift csókcsatája tarol a neten: de ki is a párja?

Az énekesnő mindent megtett, hogy az amerikaifutball-játékos, Travis Kelce meccsére odaérjen a tokiói koncertjéről. De ki is az a férfi, aki így elrabolta a sztár szívét?

Az idei Super Bowl Taylor Swift számára is rendkívül fontos volt, hiszen az NFL-döntőben szerelme, Travis Kelce csapata, a Kansas City Chiefs lépett pályára a San Francisco 49ers ellen. A sztár a mérkőzés előtt négy napon át Tokióban koncertezett, így igencsak sietnie kellett, hogy odaérjen a párja nagy meccsére. Az előadó végül odaért, és többek között Blake Lively és Lana Del Rey társaságában bulizhatta és szurkolhatta végig a döntőt. Kelce csapata 25-22-re legyőzte a San Francisco 49erst, így a meccs végén nagy volt az öröm, érthetően minden játékos nagy csókcsatákat vívott a kedvesével. 

Taylor Swift

Taylor Swift és párja Travis Kelce. (Fotó: Michael Owens/Getty Images)

Az internetezők és a rajongók szerint nincs kérdés: jelenleg ők Hollywood egyik legfelkapottabb álompárja.

Íme Taylor Swift és Travis Kelce párosáról még pár kép:

Taylor Swift
Megnézem
Összes kép (5)

Persze videó is készült a jelenetről:

De ki is az a Travis Kelce?

Tavaly áprilisban robbant a hír, miszerint a 34 éves Taylor Swift és korábbi párja, Joe Alwyn hat év után szakítottak. Az énekesnő nem sokáig maradt egyedül: pár hónappal később már Travis Kelce amerikaifutball-játékos kedvese volt, akivel kapcsolatban a Time magazinnak azt mondta, hogy minden azzal kezdődött, hogy a férfi a podcastjében csipkelődött vele kapcsolatban. Állítólag a sportoló már engedélyt is kért az apósától, hogy feleségül vehesse az előadót. A kétszeres Super Bowl-bajnok igazi sztár Amerikában, az Instagramon több mint hatmillióan követik. Az NFL egyik legismertebb játékosa, aki emellett a testvérével, Jason Kelcevel együtt sikeres podcastot is vezet, korábban ugye itt “üzent” Swiftnek is. Kelce 34 éves, az interneten található adatok szerint 196 cm magas, és 113 kilogramm. Fiatalkorában a Cincinnati Egyetem játékosa volt.

Mesés ajándék

Érdekesség, hogy az amerikai profi kosárlabdázó, rapper és színész, négyszeres NBA-bajnok, Shaquille O’Neal nemrég meglepte az énekesnőt egy igen borsos árú, 1,7 millió forintot érő, kristályokkal kirakott designer táskával, ami egy amerikai futball-labdát formázott, Travis mezszámával. Állítása szerint tette mindezt tiszteletből, mert felnéz Taylor Swift munkásságára. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top