nlc.hu
Trend
Suri Cruise napjainkban

Az egyetemista Suri Cruise mellett simán elmennél az utcán

Az őszi szünetre látogatott haza az egyetemről Suri Cruise, aki továbbra is igyekszik a hétköznapi fiatalok életét élni.

Suri Cruise-ról az elmúlt két hónapban egyáltalán nem készültek lesifotók, ugyanis nyár végén elhagyta New Yorkot és édesanyjával közös otthonát, mivel a Pittsburghben található Carnegie Mellon Egyetemen kezdte meg tanulmányait. Katie Holmes és Tom Cruise lányáról köztudott, hogy nem a nepo bébik, sokkal inkább a hétköznapi fiatalok életét igyekszik élni, ezt bizonyítja az is, hogy a többi diákhoz hasonlóan ő is az egyetem kollégiumában lakik, ahol szobatársakkal is osztoznia kell. 

Jelenleg azonban épp őszi szünet van az egyetemen, így Suri hazalátogatott New Yorkba. A minap minden feltűnést nélkülözve, egyszerű farmerben és melegítőfelsőben sétálgatott az utcán egy barátnőjével, egy hordozóban pedig a macskáját, Eleanort is magával vitte, így elképzelhető, hogy állatorvosi vizitre tarthattak épp, amikor a paparazzik készítettek róla néhány felvételt.

Suri Cruise

Suri Cruise és a macskája, Eleanor (Fotó: Profimedia)

Surinak az őszi szünetben arra is lesz alkalma, hogy ott lehessen édesanyja új színdarabja, az Our Town premierjén, melyet a jövő hét elején mutatnak majd be a Broadway-n. 

A fiatal lány állítólag örökölte szülei tehetségét: a középiskolában elismert tagja volt a színjátszókörnek, illetve az is tudható róla, hogy remek énekhangja van, ő énekelte fel ugyanis édesanyja 2022-ben bemutatott Alone Together című filmjének főcímdalát, a Blue Moon című klasszikus feldolgozását. Ennek ellenére azonban mégsem a színpadon képzeli el a jövőjét, inkább a divat világa érdekli. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top