nlc.hu
Tuti Tippek

Corgiparádé Londonban

Cukiság a köbön: karácsonyi pulcsiba öltöztetett corgik parádéztak Londonban

Volt olyan eb, amelyik rénszarvasszarvakat is kapott a füle mögé.
corgi

Karácsonyi pulcsis corgi felvonulást tartottak Londonban még a nagy havazás előtt a hétvégén, a menet stílusosan a Buckingham-palotánál ért véget – számolt be az RTL Híradó. A corgik rajongói klubjának szervezésében 2018 óta rendeznek felvonulást ilyenkor, az ünnepi szezon elején az angol fővárosban.

Az ebek már hagyományosnak mondható menete egyszerre volt vidám és szomorú, mivel a felvonulók a szeptemberben elhunyt II. Erzsébet királynőre emlékeztek. A néhai uralkodónak ez az alacsony termetű, mókás kinézetű kutyafajta volt a kedvence. Életében összesen 30 corgit tartott.

„A királynő nagyra értékelte ezeket az összejöveteleinket. Több levelet is kaptunk tőle, amelyben arról írt, hogy mennyire tetszettek neki a találkozóinkról készült fényképek. Ezért idén, a királynő szomorú halála után is folytatjuk a hagyományt, és tudom, hogy ő fentről néz minket” – nyilatkozta a főszervező.

Kiemelt kép forrása: RTL Híradó – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top