nlc.hu
Ünnepi menü

Karácsonyfa a netről

Már a neten is beszerezhetjük a karácsonyfát

Remek megoldás lehet a kisgyermekes anyukáknak és az idősebbeknek.

Megkezdődött az idei karácsonyfaszezon, ám azoknak sem kell fenyő nélkül maradniuk, akik nem szívesen bajlódnak a szállításával. Az internetről egy kattintásra házhoz rendelhetik a karácsonyfának valót – írja a Magyar Nemzet.

Bár az internetes fenyőárusítás még csak gyerekcipőben jár nálunk, évről évre egyre nő azoknak a száma, akik a hagyományos fenyővásárok helyett a neten szerzik be a fát. Megyeri Szabolcs kertész szerint komoly jövő előtt áll az online karácsonyfa-értékesítés. Elmondása szerint a neten eladott fenyőfák száma egyelőre csak pár tízezerre tehető, ám a következő évek jelentős változást hozhatnak ezen a téren, hiszen a kényelem és a praktikum hajtani fogja ezt a piacot.

karácsonyfa

Immár a karácsonyfa is házhoz rendelhető (Fotó: illusztráció, iStock)

„Egy fenyő kiválasztása, hazaszállítása ugyanis nem könnyű, gyantás, szúr, és autó nélkül nehezen szállítható. Kisgyermekes édesanyáknak például vagy akár az idősebbeknek is remek megoldás lehet, ha házhoz rendelik a fenyőt” – magyarázta.

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top