Ikrek csillagjegy horoszkóp oldala

május 21. - június 21.

Napi horoszkóp

2019.08.24.
Legyél ma nagyon óvatos, ugyanis könnyen vitába, veszekedésbe kerülhetsz. Talán a párod bánt meg valamivel, de az is lehet, hogy a családod vár el tőled olyasmit, amit egyszerűen képtelen lennél teljesíteni. Ne engedd, hogy robbanjon benned a bomba. Inkább, ha teheted, foglald el magadat ma teljesen egyedül.

Heti horoszkóp

2019.08.19.
Hét elején valaki nagy hatással lesz rád. Amennyiben párkapcsolatban élsz, vigyázz, hogy ne legyen oka féltékenykedni! Szerdán indul a munkahét: nem meglepően zsúfolt és eseménydús lesz. Jó fényszögek szerint jól fogod viselni. Szerdán Vénusz, pénteken Nap lép a Szűzbe, ami családon belüli változásokat jelez. Vagy ingatlan ügyeid vesznek fordulatot. Mindez elvonhat a munkádtól. A hétvégédet „megmérgezheti” egy Hold-Jupiter szembenállás, ami feleslegesen heves veszekedésre, ill. sértődésre ad okot.

Havi horoszkóp

2019.08.01.
Azokban a házasságokban, régi együttélésekben, amelyben nem volt minden fenékig tejföl, most pozitív irányú változások következhetnek be. Ha most kívánod összekötni a kedveseddel az életedet, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed. Nagyon fontos, hogy világosan és egyértelműen fejezd ki magad, ellenkező esetben nehezen kezelhető helyzetbe kerülhetsz. Régi egészségi probléma kiújulására van nagyobb esély.

Hétvégi horoszkóp

2019.08.23.
Vonzóvá tesz, hogy vidám és cserfes vagy. Ne fogd vissza magad! A kedvesed pont ezt szereti benned. Közben azért figyelj rá, hogy követni tudjon! Ha kitalálsz valami újat, akkor várd meg, hogy ő is értse, és egyet értsen! Abból baj lesz, ha nem vagytok egy hullámhosszon…

Ikrek jellemzése

Az Ikrek jegyet legtöbbször a felszínességgel azonosítják. Biztosan van közöttük ilyen is, olyan is. Egy azonban biztos: az Ikreket csak egy bizonyos szintig érdekli valami.
Tovább a teljesleíráshoz

Ikrek mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top