Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp

2020.01.23.
Csütörtökön nagyon lelkesen veted magad a napi feladatokba. Remekül kommunikálsz mind írásban és szóban. Nem mellesleg most különösen nyitottan állsz minden újdonsághoz, újszerű gondolathoz. Mondd ki bátran az elsőre talán őrültségnek tűnő ötleteket is. Később rájössz, nagyon is megvalósíthatóak.

Heti horoszkóp

2020.01.20.
Végre könnyebb dolgod lesz ezen a héten. Szűnni látszik az a nyomás, ami az elmúlt hetekben rajtad volt. A hét első felében kimondottan jobb passzban leszel. Egyre nagyobb igényed lesz társasági életre. Ne fogd vissza magad! Ezzel párhuzamosan tanulásban, vizsgázásban és a kommunikációban is több sikerre számíthatsz. A pénteki újhold újításra buzdít. Használd az újhold erejét! Kivételes módon egész hétvégén érezni fogod ezt. Mivel a Vízöntő Hold jótékonyan meghosszabbítja az újhold hatását.

Havi horoszkóp

2020.01.01.
A hónap legfontosabb feladata a nyugalmadnak a megőrzése. Muszáj lenne rendszeresen mozogni, mert így vezetheted le azt a hatalmas energiát, amellyel rendelkezel, és amely akár meg is betegíthet. Rendkívül balesetveszélyes ez a hónap, ezért nagyon fontos, hogy ne rohanj, ne kapkodj. Anyagi ügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet a jókedvre és az örömre. Utazás jól sikerülhet.

Hétvégi horoszkóp

2020.01.17.
Meg se próbálj eltitkolni valamit, mert esélyed nincs rá! A kedvesed jól ismer téged. Egyénként se neked való a titkolózás. De ezen a hétvégén komoly konfliktus adódhat ilyesmiből. Bízz meg a kedvesedben annyira, hogy őszintén elmondod azt is, ami zavar!

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Tovább a teljesleíráshoz

Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top