Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp

2019.07.18.
Hajlamos vagy túl nagy feladatokat, célokat tűzni magad elé. Persze minél nagyobb fába vágod a fejszédet, annál erősebb is leszel, ha eléred a célodat. Ne érezd kudarcnak, ha mégsem tudod megvalósítani az elképzelésedet, inkább gondolj arra, talán magasabbra tetted a lécet, mint kellett volna. Vegyél vissza egy kicsit, és próbáld meg újra.

Heti horoszkóp

2019.07.15.
Sokan abból merítenek erőt, hogy rád zúdítják a problémáikat. És már attól megkönnyebbülnek, hogy elmondják. Te pedig ott maradsz kimerülten. Na, ennek kell véget vetned, ha nem akarsz lebetegedni. Szerencsére téged nem érint közvetlenül se a kedd éjjeli telihold, se a szerda-csütörtöki merev bolygóháromszög. Vagyis most jobb helyzetben vagy, mint a közeledben lévők. Ha nem akarsz másokat megmenteni, akkor marad kapacitásod a saját életedre. A hétvégét töltsd a családoddal! Nem fogod megbánni…

Havi horoszkóp

2019.07.01.
Kedvez az idő külföldi utazásnak. Ha most nyaralsz, jól érezheted magad, de minden esély meg lehet arra, hogy olyan helyzet jöjjön létre, amelyre egyébként nem lehet felkészülni. Úgy érkezik, mint derült égből a villámcsapás. Most az is megtörténhet, hogy olyan dolog történik, amely miatt változtatni kell a napi rutinodon. Anyagi ügyeid összességében jól alakulhatnak. Érdemes most értékesebb ingóságot vagy ingatlant vásárolni.

Hétvégi horoszkóp

2019.07.13.
Mindketten szokatlanul sokat nosztalgiáztok ezen a hétvégén. Ez nem baj, ha a közös emlékek foglalkoztatnak. Hétvégén elővehetsz régi fotókat, videókat, és jót nevethettek rajtuk. Vagy meglepetésként elviheted a kedvesedet egy régi, kedvenc helyetekre.

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Tovább a teljesleíráshoz

Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top