Baba

Katalin hercegné divatba hozza a mózeskosarat

A britek gyakorlatilag bármit hajlandóak megvenni, amit a cambridge-i hercegnénél meglátnak.

A divatházak és kozmetikai cégek után idén a babaholmik gyártói kaszálhatnak a „copy-Kate”-eken, vagyis azokon a nőkön, akik mindenben Katalin hercegnét akarják utánozni.

A hét elején jelentek meg a brit bulvárlapokban a lesifotók, melyek akkor készültek, amikor Kate az édesanyjával babaholmikat vásárolt születendő gyermekének. Az egyik képen egy fehér mózeskosár is feltűnt. Több se kellett az angoloknak, nyomban megrohamozták az üzleteket a mózeskosarakért. Az Asda szupermarketláncnál például máris 57 százalékkal több mózeskosarat adtak el, mint a fotók megjelenése előtt.

Forrás: dailymail.co.uk
Forrás: dailymail.co.uk

A lapok megírták továbbá, hogy Katalinék egy kék színű babakocsit is megvettek, erre fel pedig annak rendje és módja szerint a kék babakocsik is azonnal fogyni kezdtek az üzletekből. Kíváncsiak lennénk, hogy az elkövetkezendő hónapokban hány kislányt fog Anglia-szerte kék babakocsiban tologatni az anyukája…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top