Baba

Legyünk ismét nagyok, a legkisebbekért!

A dm drogerie markt november 4-én induló kampányában immár harmadik alkalommal tűzi ki célul a nehéz körülmények között élő családok és gyermekeik támogatását, melyben együttműködő partnere a Katolikus Karitász és a Pampers.

Legyünk ismét nagyok, a legkisebbekért!

Magyarországon 1,5 millió ember él mélyszegénységben, vagy fenyegeti a lecsúszás veszélye. Vannak dolgok, amik számunkra teljesen hétköznapiak, sokaknak azonban nehéz életkörülményeik miatt szinte elérhetetlenek. A kisgyermekes családoknál ebbe a körbe tartozik a pelenka is, melynek megvásárlása szintén hatalmas pénzügyi megterhelést jelent az édesanyáknak és a családoknak. A gyermekek különösen veszélyes helyzetben vannak, mert a gyermekkori nélkülözés az egész életpályájukat meghatározhatja. A szülők pénzügyi gondjai miatt a gyermekek is szenvednek.

Pelenkával segítenek. a nehéz körülmények között élő kisgyermekes családok megsegítésére indítja el 2013. november 4-én a dm „Együtt a babákért” kampányát, melyben a gyermekek támogatását tűzte ki célul. Az előző évekhez hasonlóan, idén is több mint kétszáz család számára szeretné biztosítani a drogéria a fél évre elegendő pelenkakészletet.  „Évente szembesülünk azzal, milyen sok család vár még segítségre. Több alkalommal volt lehetőségünk találkozni olyan kisgyermekes szülőkkel, akik számára a fél éves pelenkacsomag nem várt csodaként érkezett, és nagyban segítette mindennapi életüket. Örömük motivál minket arra, hogy minden évben életre hívjuk az „Együtt a babákért” programot” – nyilatkozta a kezdeményezésről Kanyó Roland, a dm marketing- és PR-menedzsere. A támogatást illetően a Katolikus Karitász részletes felmérést készített az érintett családok pelenkaigényeiről, ami alapján 260 család támogatását fogja biztosítani a dm. A termékeket mindehhez a Pampers biztosítja.

Legyünk ismét nagyok, a legkisebbekért!A dm vásárlói is segíthetnek. A dm saját vásárlóit is szeretné bevonni a támogatásba és felhívni figyelmüket a nehéz körülmények között élő, kisgyermeket nevelő családokra, így ők a dm boltokban található infopulton keresztül 50 active beauty pont adományozásával járulhatnak hozzá egy-egy kisgyermek fél éves pelenkacsomagjának biztosításához. „Az elmúlt két évben összesen több mint 500 családnak tudtunk segíteni. Idén is számítunk vásárlóink nagylelkű támogatására. Együtt ismét sokat tehetünk a családokért” – mondta Kanyó Roland.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top