Baba

15 hónapos kosaras őstehetség – elképesztő videó!

A videót nézve sok mindenen lehet morfondírozni, mint például miben és mennyire lehet kondicionálni a kicsiket, miben érdemes és hová vezethet a dolog. A labdázás egy jó felvetés.

A labda egészen sokáig a gyerekek életének szerves része, még akkor is, ha nem különösebben kedvelik: a tornaórán biztosan többször is elő fog kerülni. No, de mennyivel jobb lesz neki, ha szeret labdázni, és biztosan nem fél tőle? Egészen korán lehet együtt pofozgatni kisebb-nagyobb darabokat, aztán kiderül, hogy áll hozzá a gyermek. Ez a 15 hónapos bébi sejthetően nagyon sokat labdázik és nagyon sokat gyakorolta a kosárra dobást, sőt egészen döbbenetes, ahogy ügyesen a homloka fölé tartja, és a csuklója is szépen, lazán a labda eldobása után lehajlik, de akármi is történt vele, az látszik, hogy eszméletlen gömbérzéke és tehetsége van ehhez a sporthoz, talán hallunk majd még erről a kislányról, sok sikert neki!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top