Baba

Egymás kezét fogva jöttek a világra, azóta is elválaszthatatlanok az ikerlányok

A Thistlethwait ikrek két éve, május 9-én jöttek a világra egy olyan rendellenességgel, ami 10 ezerből mindössze egy terhességet érint.

Noha közös magzatburokban fejlődtek, Jenna és Jillian Thistlethwaite mindenféle komplikáció nélkül jött világra 2014. május 9-én. Édesanyjuk, Sarah a szülést megelőző hónapokat, az orvosok javaslatára ágyban fekve töltötte, hogy ezzel is minimalizálja annak lehetőségét, hogy ikerbabáit károsodás érje.

A közös magzatburok ugyanis hordoz magában veszélyeket: például az egyik vagy másik köldökzsinór hirtelen elzáródhat, vagy épp a nyakára is tekeredhet valamelyik babának. Az orvosok éppen azért javasoltak ágynyugalmat, hogy az ilyen helyzetek még csak véletlenül se fordulhassanak elő.

Egymás kezét fogva jöttek a világra, azóta is elválaszthatatlanok az ikerlányok

A két kislány végül 45 másodperces különbséggel jött a világra, császármetszéssel. Mikor az orvosok kiemelték mindkét babát és közel tették őket egymáshoz, a team legnagyobb döbbenetére Jenna és Jillian megfogta egymás kezét. És szüleik elmondása szerint azóta sem engedték el egymást.

Egymás kezét fogva jöttek a világra, azóta is elválaszthatatlanok az ikerlányok

“Néha előfordul, hogy a férjem csak az egyik lányt viszi magával bevásárolni, míg testvére velem marad. Hihetetlen, de néhány percnyi külön töltött idő után mindketten idegesek és nyűgösek lesznek, és alig várják, hogy újra együtt legyenek. Különleges kapcsolat van kettejük között. Olyasmi, amit mi nehezen értünk meg” – nyilatkozta az anya a People magazinnak.

 Olvass még többet az ikrekről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top