Baba

“Apa ott van a kocsiban” – rettenetes balesetet élt túl egy kislány

Szörnyű halálos baleset történt Mosonmagyaróvárnál, de egy 8 éves kislány csodával határos módon épen szállt ki a teljesen összeroncsolódott kocsiból.

Szerda éjjel Mosonmagyaróvár közelében egy autó az út melletti erdőbe csapódott. Több mint száz métert sodródott, majd a sűrű bozótosban állt meg. Az útról nem is lehetett észrevenni, egy arra járó egy kidőlt fa miatt riasztotta a tűzoltókat, nem sejtette, mekkora a baj. Az autó teljesen összeroncsolódott, de a hátul utazó 8 éves kislány csodával határos módon néhány karcolással megúszta a szörnyű balesetet. Valahogy kimászott a roncsból és megkereste az utat. “Apa ott van a kocsiban” – az RTL Híradó információi szerint ezekkel a szavakkal kért segítséget egy másik arra járótól. Az édesapja, egy 58 éves férfi, nem élte túl a balesetet. A szakember szerint az átélt trauma komoly hatással lehet a kisgyerekre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top