Baba

Apukák, fogjátok meg a telefont, és fotózzátok anyát a gyerekkel!

Egy anyuka írt felhívást az Instagramon üzenve minden apának, hogy fotózzák le minél többször a feleségüket és gyerekeiket együtt, mert nincs más, aki megtenné helyettük.

A The Young Mummy bloggere egy fotóval illusztrálta a mondandóját, amit a férje készített róla és a fiáról, ahogy a kanapén pihennek. A hozzá csatolt szöveg rövid, ám annál átütőbb az üzenete, amivel anyukák tízezrei értenek egyet.

Kedves férfiak! Fotózzatok. Készítsétek el azt az átkozott képet. Napokat töltünk azzal, hogy lefotózzunk titeket a gyerekeitekkel, hogy megörökítsük minden közös pillanatotokat. Úgyhogy bármikor megláttok minket a gyerekünkkel egy csodálatos, szívet melengető pillanatban, lőjetek egy átkozott képet rólunk.

Apukák, fogjátok meg a telefont és fotózzátok anyát a gyerekkel!

 

Az anyának teljesen igaza van, ki más csinálna az anyukákról fotókat, ha nem a gyerek apja, akivel együtt élnek, aki tanúja sok kedves pillanatnak. Mégis a legtöbb anya alig szerepel egy-két fotón, míg élete párja milliónyi képen ölelheti a gyermekét. Ezért apukák: tessék megfogni a telefonokat, fényképezőgépeket, ne legyetek lusták felállni a fotelból egy kép erejéig, ha olyan jelenetet láttok anya és gyermeke között, amit érdemes megörökíteni. A gyerekek később meg fogják köszönni nektek, hogy van róluk sok közös kép anyával is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top