nlc.hu
Baba
Azt hitte meddő, aztán teherbe esett 77 éves párjától

Azt hitte meddő, aztán teherbe esett 77 éves párjától

Bebizonyították, hogy az életkor csak egy szám.

Kat King 2007 januárjában, egy ausztráliai hátizsákos túrán ismerkedett meg a nála 39 évvel idősebb Kevinnel. Akkor még csak baráti viszony alakult ki köztük, és együtt utaztak tovább. Később azonban egy szupermarketben alaposan összevesztek, és a nő elzavarta a férfit. A vita végül csókolózásba torkollott, és nem sokkal később már egy pár voltak. 

2007 augusztusában Kevin megkérte Kat kezét, és a nő a korkülönbség ellenére is igent mondott.

A pár 2007 novemberében házasodott össze. Kevin csak az esküvő előtti nap vallotta be szerelmének, hogy valójában mennyi idős, ugyanis addig tíz évet letagadott.

A házaspár úgy döntött, megpróbálkoznak gyermekvállalással, ha sikerül, sikerül, ha nem, akkor nem. Azonban a baba csak nem akart megfoganni, és a nő egyre inkább úgy érezte, hogy szeretne anya lenni. 2009-ben úgy döntött, kivizsgáltatja, miért lehet meddő. Az orvos azonban jó hírt közölt vele: gyermeket vár.

A 38 éves Kat és 77 éves Kevin kisfia, Pierre 2010 szeptemberében született meg. Bár a fiúcskát gyakran nézik az apja unokájának, ez a szülőket egyáltalán nem zavarja.

Kevin azóta átesett egy nyitott szívműtéten, melyből felépült, és sokáig szeretne még élni.

„A választásomat egyesek talán furcsállják. De itt a bizonyíték, hogy az életkor csak egy szám, és soha nem lehetsz túl idős a szerelemhez” – jegyezte meg Kat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top