Baba

Elárulta gyermeke nemét a kamaszlány, aki állítása szerint egy 10 éves fiútól terhes

A történet több helyen is sántít, de a gyerekek ragaszkodnak hozzá, és szüleik sem ellenkeznek...

Tovább folytatódik a botrányos történet. Év elején mi is megírtuk, hogy a 13 éves Darja és a 10 éves Iván szüleik beleegyezésével jelentek meg egy orosz tévében, hogy megosszák a nézőkkel történetüket, mely hatalmas botrányt keltett Oroszországban. Az akkor nyolchetes terhes kiskamasz pedig azt állította, Iván ejtette teherbe. Darja az elmúlt hetekben terheshasáról osztott meg képeket, és még mindig kiáll amellett, hogy Iván a gyerek apja, noha ez az orvosok szerint lehetetlen.  Most felfedte a baba nemét is.

A gyerekek saját Instagram oldalukon árulták el gyerekük nemét. Forrás: Instagram

A gyerekek saját Instagram-oldalukon árulták el gyerekük nemét. Forrás: Instagram

A gyerekek azt állítják, egy évvel ezelőtt találkoztak, és első látásra egymásba szerettek. A videóban, melyet Instagramjukra posztoltak, Iván kipukkaszt egy léggömböt, melyet Darja tart, majd megcsókolják egymást. A lány „fiú lesz vagy lány?” címmel osztotta meg a videót, melyben végül elárulja, a gyerek neve Carolina lesz.

Más orosz források arra hivatkoznak, Darja végül elárulta, gyermeke apja mégsem a tízéves kisfiú, hanem egy 15 éves srác – ezt Darja később 60 ezer követője előtt pletykának minősítette. A legborzasztóbb az egészben az, hogy a gyerekek szülei is asszisztálnak ehhez a „műsorhoz”.

(via)

Aktuális híreink a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top