Baba

Made in Karantén: fiatal táncos családé lett a második millió – videó

Übercuki: a Sebestyén család táncos produkciójától garantáltan ellágyul a szíved!

Szombat este folytatódott az őrületes karantén-tehetségkutató, a Made in Karantén az RTL Klubon! A hazai tehetségek a második epizódban az ország minden tájáról küldtek be házi videókat, hogy a zsűri nekik ítélje oda az adásonként megnyerhető egy millió forintot.

made in karantén RTL Klub

Fotó: RTL Klub

A Made in Karantén képzeletbeli színpadán egy otthoni körülmények között brillírozó freestyle bmx-es, hihetetlen mennyiségű kutyás-macskás videó, megannyi szokatlan házi kedvenc, családi zenés és táncos produkciók, sőt, még egy 61 éves kötéltáncos is bemutatkozott.

A Made in Karantén mindenki számára nyitott lehetőség, még ismert, hazai sztárok előtt is! Az Éjjel-Nappal Budapestből ismert Lali is kipróbálta otthoni kreativitását: egy dinóálarcban előadott, éneklős-takarítós videóval jelentkezett, amiért egy millió forintot nem, de derült pillanatokat feltétlenül szerzett a nézőknek és a zsűrinek egyaránt!

 

Az RTL Klub sajátos tehetségkutatóját Sztarenki Dóra, ByeAlex, Gáspár Laci és Szabó Győző ítélete alapján, ezúttal egy fiatal, tehetséges táncoktató család, a székesfehérvári Sebestyénék nyerték. Övék a Made in Karantén egy videóért járó egy millió forintja! A fiatalok videójukban bemutatták tánctudásukat, 13 hónapos gyermeküket és pozitív hozzáállásukat, melyek a zsűrit teljesen mértékben lenyűgözték.

A Sebestyén család táncos produkciója mosolyt csalt a zsűritagok arcára. Íme a hihetetlenül aranyos videó, amiből árad a pozitív energia:

Ők nyerték az 1 millió forintot a Made in Karantén második adásában:

Videóban mondott köszönetet a Made in Karantén győztes családja:

A következő szombaton folytatódik az RTL Klub egyedi tehetségkutatója, ahol kreativitásból, érzelmekből, humorból ezúttal sem lesz hiány.

Olvass még a Made in Karanténról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top