nlc.hu
Baba

Pataki Zita és az örökbefogadás

Párja miatt nem lehetett nevelőszülő Pataki Zita

Ha sikerült volna az utolsó lombik, Pataki Zita gyermeke már óvodába járna.

Bár Pataki Zita és férje, Attila mindent megtettek azért, hogy szülővé válhassanak, a tizedik sikertelen lombikprogram után végül kénytelenek voltak elengedni legnagyobb álmukat. Ennek már lassan három éve, és azóta nem csak azt engedték el végleg, hogy valaha is saját gyermekük lehet, hanem arról is lemondtak, hogy örökbe fogadjanak – írja a Blikk.

Bár a műsorvezető szívesen lett volna nevelőszülő, párja elvetette ezt az ötletet, mert úgy érezte, képtelen lenne továbbadni egy gyereket, akit már megszeretett. 

Pataki Zita az RTL műsorában

Fotó: RTL Reggeli

„Most lesz három éve, hogy vége lett az utolsó lombiknak. Ha az sikerül, akár most mehetne már óvodába. Ha az első terhességem sikerült volna, akkor pedig már iskolás lenne. Néha egy pillanatra megállunk Attival, mert az elengedés nem azt jelenti, hogy légüres tér van, nem azt jelenti, hogy nem fáj” – fogalmazott Zita az RTL Reggeli mai adásában.

A műsorvezető és párja, akik újra összeházasodtak, azóta más célt tűztek ki maguknak, és jól megvannak kettesben, miközben alapítványukon keresztül pedig igyekeznek minél több párnak segíteni, akik hozzájuk hasonlóan nehézségekkel küzdenek a lombik kapcsán, vagy esetleg most szeretnének belevágni a programba.

A műsorban arról is beszélt, miért vetették el az örökbefogadást:

Sztárok és örökbefogadás

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top