nlc.hu
Baba
Másodjára is a születésnapján szült az anya

Másodjára is a születésnapján szült az anya

Négy gyerekéből kettőnek ugyanazon a napon van a születésnapja, mint az anyának.
Újszülött gyerek lába a bölcsőben

A 34 éves Marie Bartonnak ezentúl hozzá kell szoknia, hogy a születésnapján nem csak ő lesz a középpontban, ugyanis nemcsak egy, hanem már két gyereke is ugyanazon a napon született, mint ő.

Az angliai South Oxhey-ben élő nő első lánya, Lola szeptember 20-án született, akárcsak az édesanyja. Most viszont a nő negyedik gyereke is ragaszkodott a dátumhoz, és szintén szeptember 20-án jött világra.

Pedig a szülés az előző napon, szeptember 19-én indult be, a kis Kady viszont kivárta az idejét.

Azt hittem, egy órán belül megszületik, és 19-én fog világra jönni, de nem, kitartott 20-áig. Őszintén szólva nem tudom elhinni

– mondta Marie.

A dátum még furcsább annak tükrében, hogy a nő három héttel későbbre, október 11-re volt kiírva. Pedig az apa, Joe Mooney már az első ultrahang-vizsgálattól kezdve azzal viccelődött, hogy a kislány az anyja születésnapján fog megszületni. És milyen igaza lett! A férfi vett is lottószelvényt, és bár csak egyetlen számot talált el, egyáltalán nem csüggedt. „Úgy néz ki, minden szerencsém megvan ez életben, ami kell, többre nincs szükségem”.

Bár az sem éppen mindennapi, hogy két gyerek is ugyanazon a napon született, mint az anya, van olyan család is, ahol mind a négy gyerek egy napon jött világra, és közülük csak ketten ikrek. 

(Metro)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pexels/Vidal Balielo Jr.)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top