nlc.hu
Baba

A világ legfiatalabb szurkolója

Ő a világ legfiatalabb bérletese

Minden bizonnyal ő a világ legfiatalabb szurkolója, hiszen alig 9 órája született és már bérlete van a stadionba.

Egy túlbuzgó focibolond nagypapa bérletet vett lányunokájának a Blackburn Rovers angol másodosztályú labdarúgó csapat meccseire. A kis Georgia 9 órája született, ám nagyapja, Andy Maxfield nem bírt magával és a szülők háta mögött megvette a szezonbérletet.

A Blackburn Rovers stadionja, ahová egy kisbabának is bérlete van (Fotó: Getty Images)

A Blackburn Rovers stadionja, ahová egy kisbabának is bérlete van (Fotó: Getty Images)

Persze a nagypapa vett egyet lányának, a 29 éves Kathrynnak is, hogy kisunokája ne legyen felügyelet nélkül a meccsen. A kislány apukájának azért nem vásárolt jegyet, mert Andy veje a Manchester Unitednak szurkol.

Az 1974 óta bérletes nagypapa a Mirrornak elmondta, vett volna ő korábban is jegyet, ám zárva volt a jegypénztár. Közvetlenül a maga melletti helyeket vette meg, amelyek egyelőre üresek maradnak, mert nem tudni, hogy a kicsit mikor viszik a szüleik először meccsre.

A Blackburn stadionjába egyébként kétéves kor alatt ingyenes a bejárás, de a lelkes nagypapa nem akar ingyenjegyet, inkább támogatná szeretett csapatát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top