nlc.hu
Baba

A gyerekeknek tették ki, de medvék ették meg a csokit egy kertben

Csokit és cukorkát csent el egy kertből a medvemama a bocsával – videó

Tavaszi kincskeresésre készült a kertben a család, amikor betoppantak a fosztogatók.
Medve

Nagy meglepetést okozott Connecticutban, amikor a gyerekeknek előkészített kincsvadászatot barnamedvék ásták alá: az anyuka, Jennifer mindent gondosan előkészített a család legifjabb tagjainak, arra azonban nem számított, hogy éhes mackók járnak a környéken.

Műanyagból készült tojásokba rejtett cukorkát és csokit, amit természetesen a gyerekeknek szánt, a bundás betolakodók azonban megelőzték őket. Még mielőtt elkezdődött volna a várva-várt program, furcsa zajt hallott. Először azt hitte, csak mókusok rakoncátlankodnak a kertben, ám mikor kinézett, hatalmas meglepetésben volt része.

Egy anyamedve és a kölyke kezdték kinyitogatni a tojásokat, és lelkesen felfaltak mindent, amit azokban találtak. A hatóságok többször is figyelmeztették a környék lakóit, hogy ne hagyjanak a kertben szabadon ételt, mert az igazi medvemágnes, Jennifer azonban nem gondolta, hogy hozzájuk is betérnek a macik.

Míg 2016-ban tíznél kevesebb ehhez hasonló esetet regisztráltak, addig tavaly 67 alkalommal érték tetten a kertekbe beosonó medvéket.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top