nlc.hu
Baba

Egy újszülött babáról posztolt döbbenetes videót az édesanyja

Döbbenetes, mire képes ez az újszülött – videó

A kis Nyilah Daise hihetetlenül gyorsan fejlődik.

A pennsylvaniai Samantha Mitchell még haza sem tért a kórházból, amikor a csak két és fél napos kislánya elkezdett kúszni. A kismama maga is alig hitte el, amit lát, és videóra vette, mire is képes újszülött gyermeke, és meg is osztotta TikTokon a felvételt. 

A videójában hallatszik, ahogyan Samantha Mitchell szobában tartózkodó anyukája is teljesen ledöbben arról, ahogyan a kislány felemeli a fejét és kúszni próbált. 

Ez történik, amikor túl sok időt töltesz anyu hasában

– utalt a kismama arra, hogy gyermeke 43 hétre született. 

Újszülött fogja az anyja ujját

Fotó: Pexels

A kisbabák alapvetően jóval később kezdenek el kúszni, valamikor 6-8 hónapos korukban érkezik el ez a fontos mérföldkő. A videóhoz érkezett kommentek alapján sokan azzal magyarázták az esetet, hogy ez csak egy reflex, ami nagyjából 6 hetes korban el is tűnik ez a képesség.

Édesanyja szerint viszont a kis Nyilah Daise továbbra is nagyon gyorsan fejlődik, ugyan még csak három hónapos, de segítséggel már állni is tud, és szerintük hamarosan járni is elkezd. Hozzátette, hogy a kislánya 18 napos volt, amikor a hasáról átfordult a hátára és másfél hónaposan próbált meg először beszélni. „Inkább gagyogás volt, de az biztos, hogy minket próbált meg utánozni.” – jegyezte meg. 

(via RTL.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top