vendéglátás
Kóros? Ezt jelenti valójában, ha valaki nem szívesen fogad vendégeket
Ezért lyukas a jégkocka a vendéglátóhelyeken
11 magyar híresség, akik sikeres vendéglátóhelyet visznek – Kukkantsunk be hozzájuk!
„A te hibád fiúként az én hibám apaként” – A magyar vendéglátás három kiemelkedő alakját kérdeztük a Z-generáció körüli problémákról
A vendégek a legjobbra értékelték, mégis bezár a szombathelyi étterem
„Egy jól elkészített pörkölttől még nem leszek rosszabb séf” – Interjú Rácz Jenővel
„A hamburgeres felszámolja az 50 forintot, de nem veszi vissza a kólás dobozt” – Kötelező visszaváltás a vendéglátásban
Csillagjegyek, akik imádnak vendégeket fogadni
„Az ágy közös, a párna nem” – Interjú a badacsonyi Vánkos házigazdáival, Sipos Rékával és Petykó Istvánnal
Megkóstoltunk egy vajat a Restiben, azóta rá sem tudunk nézni más vajra
„A legalja, amikor összefirkálják a liftet” – kinek és mikor jár a borravaló?
„Nem jártunk étterembe, mert tudtuk, mi kerülhet az asztalra” – Egy szakács és egy felszolgáló a ’90-es évek vendéglátásáról
Az év legfájóbb étterembezárásai: divat temetni a fine diningot, de a csődhullám minden szegmenst érint
Bezár Budapest legjobb francia étterme – Miért lesz szürkébb nélküle a pesti vendéglátás?
Last minute vacsora a váratlan vendégeknek? Van egy szuper megoldásunk!
Baksisország – miért adunk egyáltalán borravalót a pincéreknek?
„Hiába tanulom ki a nápolyi pizzát, ha gyrosos lángost akar a vendég” – A strandbüfés mesél
Hol együnk a nyaraláson? Így különböztesd meg a turistalehúzós éttermeket az igazi vendéglátóktól!
Péntek este két szeretett budapesti étterem is lehúzta a rolót
A „büférendelet” továbbra is agyrém, és a végén együtt lesz ideges a vendég és a vendéglátó
„Rúgtak még egyet rajtunk” – Balatoni vendéglátós vélemény az új „büférendeletről”
Ettél egy lángost? Hekkeztél a Balatonon? Júliustól már ezt is jelenteniük kell a vendéglátósoknak
„Se csapos, se gésa, gyakran mégis egyéjszakás barát vagyok” – Egy bármixer lány mesél a munkájáról