nlc.hu
Család kedvencei

Adventi naptár könyvmolyoknak

Cuki adventi naptárat készített könyvimádó feleségének

Odavannak a kommentelők az ötletes kalendáriumért és a figyelmes férjért.

Van, aki édességet, míg más éppen szépségápolási termékeket rak az adventi naptárba. Tom Benson azonban jól tudja, mire vágyik igazán a párja. A felesége igazi könyvmoly, ezért a fiatal nőnek a hobbijához legjobban passzoló adventi naptárat barkácsolt össze. Az angliai Lancashire-ben élő Tom a TikTokon mutatta meg az eredményt.

könyves adventi naptár,

Így fest a könyves adventi naptár kívülről és belülről – Forrás: TikTok – videó

A férj egy óriási fadobozt épített, amelynek ajtaja mögött 24 darab különálló fakk bújik meg, éppen akkorák, hogy mindegyikben elférhessen 1-1 könyv. Valamennyi kötetet külön-külön csomagolta be, majd – az adventi naptárhoz hasonlóan – beszámozta mindet, azaz a könyvgerincen egy-egy szám jelzi a napot, hogy éppen melyik „ablakot kell kinyitni” az adventi naptáron.

TikTok-videóját több mint 690 ezren látták, és több mint 87 ezren lájkolták. Az Instagramra is kiposztolta, ott pedig már közel 3 millió megtekintésnél jár.

„Csak meg akartam mutatni, hogy milyen adventi naptárat készítettem a könyvmoly feleségemnek. Van egy könyvlistája az interneten, rajta az összes kedvenc olvasnivalójával, az elmúlt hónapokban ebből a listából kiválasztottam 24 könyvet, és mindegyiket külön beszámoztam. Így decemberben mindennap kap egyet azokból” – meséli.

@tombensonphotography Book advent calendar i made - proud of this and instagram loves it so thought id share #booklover #bookaddict #booktok #advent #acotar #tog #sjm #romantasy ♬ original sound - tombenson

A női kommentelők nemcsak Tom kreatív adventi naptárát imádják, hanem a figyelmességét is. „Soha nem voltam még ilyen féltékeny”, „Sírnék a boldogságtól, ha a párom egy ilyet készítene nekem”, „Ez a legjobb dolog, amit valaha láttam!”, „Szerencsés nő a feleséged, mert van valakije, aki megérti a vágyait. Le a kalappal előtted!” – olvasható  a hozzászólások között.

A könyves adventi naptárat amúgy egyszerűbb módon is elkészíthetjük: faszekrény helyett elég csupán egy nagyméretű doboz, fakkok helyett pedig elég csak egymás mellé elhelyezni (gerinccel felfelé) a dobozban a – karácsonyi csomagolópapírral bevont, majd beszámozott – könyveket. 

(via)

Ez is érdekelhet DIY: adventi naptár Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top