Család

Egybõl ketten

Lombikból a kiságyba. Szerencsére sokaknak nincs szüksége az eljárásra, és szerencsére sokaknak sikerül. Így volt ez F. Nagy Zsuzsával is, aki ráadásul le is írta tapasztalatait.




Egy család története, amely kéttagúról egycsapásra négytagúvá bővül. Az első sokk után jön a lombikprogram annak minden kellemes és kellemetlen velejárójával, kezdve azon, hogy mit tegyen az ember, ha munkahelyéről kell a napi betevő vérvételre szaladgálnia. A cím után nem árulunk el nagy titkot, ha azt megsúgjuk: bizony, sikerül a terv, sőt nem is akárhogyan. A szülés viszontagságai után jön az örömteli, és cseppet sem egyszerű feladat: egyszerre két baba!

A könyv olvasmányos, nem csak annak, aki hasonló cipőben jár. Kár, hogy kicsit túl sokat akar fogni. Egy nem is túl nagy terjedelmű könyv, amely a lombikbébi programtól a szülési viszontagságokon át a magyar kórházi viszonyokon keresztül az ikerbabák koordinálásáig minden belekerült. Pedig itt is igaz lett volna a mondás: aki sokat markol…

Ezzel azonban nem beszélünk le senkit, aki szeret babás könyveket olvasni. Hiszen végül is nem rossz könyv.

F. Nagy Zsuzsa könyve a Novella Könyvkiadó gondozásában jelent meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top