Család

Karácsonyi kavarodás Tesz-vesz városba





Jaj nagyon régi, jó ismerőseink Tesz -vesz város lakói! Most újra viszontláthatjuk őket, méghozzá egy nagyon izgalmas időszakban. Hiszen karácsonyra készülődik a város apraja-nagyja. Ám a könyvből az is kiderül, hogy az angol gyerekeknek decemberben csak egy alkalmuk van ajándékot kapni. Ők ugyanis 25-én reggelre várják a Télapót, aki a kéményen keresztül érkezik, és a kandallón át jut be a szobába, az ajándékokat pedig a kikészített nagy zoknikba rejti. A gyerekek tejjel és süteménnyel várják. Nincs ez másként a Tesz-vesz városban sem.

Ám nem kell aggódni, ezttal sem unalmas ott az élet. Számtalan furfangos kaland esik meg a szereplőkkel, míg a végén mindenkihez eljut a Télapó!









Szerkesztői ajánlat 
Tesz-vesz városból sohasem elég! Egyszerűen megunhatatlan ez a kis csipet-csapat, a kukactól az oroszlánig, ahogy minden figurának megvan a maga személyisége, élete és rigolyája. A sorozat bármeliyk kötete a felnőtteknek is jó mulatság! Úgyhogy ezt a karácsonyit is együtt nézegetjük majd! 

Karácsonyi kavarodás Tesz-vesz városban
Gulliver Kiadó 2006.


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top