Család

Junior ital és az immunvédelem

A gyermekorvosok ajánlása szerint is a junior tejital az ideális választás az egy és három év közötti kisgyermekek számára. Mindenekelőtt a kiemelkedő immunvédelem miatt, amelyet a junior tejital speciális összetevőinek köszönhetünk, másodsorban pedig a megfelelő minőségű és mennyiségű, direkt a tipegők igényei szerint összeállított vitamin és ásványi anyag tartalma miatt.

Immunvédelem felsőfokon

Az immunrendszer a szervezet védekező mechanizmusát jelenti, melyben részt vesznek a sejtek, a szövetek és a szervek is. Ez a rendkívül összetett rendszer csak akkor tud összehangolt támadást indítani, és győzedelmeskedni, a „betolakodók” felett, ha az „ellátmány” különböző szuper tápanyagokat tartalmaz – mint amilyenek a vitaminok és ásványi anyagok, illetve bélrendszerünk katonái, a barátságos baktériumok.

Vitaminok a védelem szolgálatában

A vitaminok egymással kölcsönhatásban, egymás hatását fokozzák, együttes jelenlétüknek hála pedig a felszívódásuk is sokkal teljesebb. Egy példával élve, a junior tejitalban többek közt megtalálható az immunrendszerünk három muskétása, a cink, a vas, és a C-vitamin.

A junior tejital tartalmaz továbbá A és D vitamint is, melyek szintén az immunrendszert támogatják.

Junior ital és az immunvédelem

Barátságos baktériumokkal az életért

A tipegők a hozzátáplálás idején, az anyatejes táplálás alatti védettség megszűnésével, sokkal érzékenyebbé válnak. A bélrendszerben uralkodó kényes egyensúly hamar felborulhat (főként antibiotikumos kúra, heveny hasmenés, egysíkú táplálkozás, vagy akár stressz hatására is).

Ilyenkor az egyébként is rövid életű baktériumflóra könnyen elpusztulhat, helyét a kórokozók veszik át. A kifejezetten tipegő babák számára készített bifidusz tartalmú élelmiszerek, tejitalok bevitelével segíthetjük a bélflóra regenerálódását, hozzájárulva az egyensúly helyreállításához.

A BEBA Pro Junior gyerekital, egyszerre biztosítja az immunrendszert természetes módon támogató A,C,D-vitamin, cink és vasforrást és a megfelelő fejlődéshez szükséges* napi fehérje bevitelt. 

Mindezeken túl pedig, egyedülálló módon Bifidus-t is tartalmaz, mely segíti a bélflóra egyensúlyban tartását. Így a kis tipegő biztos védelemmel indulhat a világ felfedezésére.

*Napi 2 pohár (kb 2*270 ml)

BEBA Pro Junior. Átfogó védelem a kis felfedezőknek.

www.nestlebaba.hu , www.facebook.hu/nestlebaba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top