Család

A gyereksziget kihagyhatatlan hétvégi programjai

Izgalmas programokkal várnak kicsiket és nagyokat a Gyereksziget utolsó hétvégéjén. A több helyszínen rendezett változatos gyerekprogramok ezúttal is ingyenesek.

Folytatódik június utolsó hétvégéjén is a Generali Gyereksziget ingyenes szuper programsorozata. Szombaton a nagyszínpadon Kamilla és Fogas bohóc zenés előadásával indul a gyerekek szórakoztatása, utána A székely menyecske meg az ördög című mese következik, a napot pedig Kárász Eszter és az Eszter-lánc Mesezenekar koncertje zárja. Vasárnap a Minimax Fesztivál keretében fellép a Kicsi Gesztenye Produkció, az Apacuka, a Mintapinty, Bíró Eszter és az Alma Együttes is.

A sportparkban amerikai focival és baseball hétvégével várnak mindenkit, aki meg szeretné ismerni az igazi amerikai sportok szépségét.

A gyerekprogramok a Zewa tűzoltóautóban is folytatódnak, ahol egy kicsit mindenkiből tűzoltó lehet, de azt is megtudhatják az érdeklődők a Bethesda Gyermekkórház munkatársainak jóvoltából, hogyan lehet a legegyszerűbben megelőzni az égési baleseteket.

A tengerimalacok imádóit a Magyar Tengerimalac-védő Egyesület sátrához várják, ahol mindent megtudhatunk az állat tartásának fortélyairól, no meg persze az egyesület tevékenységéről.

Nemzetközi Duna Nap a Gyerekszigeten

A szombati Duna Napon a gyerekek mindent megtudhatnak híres folyónkról, megismerhetik a benne élő halakat, de akár maguk is telepíthetnek. Lesz Duna totó, vízteszt, szigetfelfedező túra, hogy minél jobban megismerhessék ezt a csodás folyót.

Június utolsó hétvégéjén zárul a Gyereksziget programja, ezért mindenképpen érdemes élni az utolsó lehetőséggel, és kilátogatni a Hajógyári Szigetre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top