Család

Ékszíj ejtette fogságba a motortérben utazó cicát – fotók

Egy autó motorteréből kellett kimenteni egy kóbor macskát Fóton, miután begyűrte a farkát és a fülét az ékszíj. Keserves nyávogásra egy közelben lakó figyelt fel, aki később be is fogadta a megmenekült cicát.

Új élete és új családja is lett annak a kóbor cicának, amit egy Fóton parkoló autó motorteréből mentettek ki a rendőrök és az állatvédők közösen. A kétségbeesett nyávogásra egy közelben lakó férfi figyelt fel, aki meg is találta a hang forrását egy parkoló Volkswagen motorterében. Egyből hívta a rendőröket, akik a forgalmi rendszám alapján kiderítették a tulajdonos telefonszámát, és megkérték, jöjjön vissza a kocsijához.

A szürke cirmos megmentéséhez le kellett venni a kereket és meglazítani néhány alkatrészt, hogy az ékszíj fogságából kiszabadulhasson a cica, így a farkán és a fülén keletkezett kisebb sérüléssel megúszta a kalandot.

A macskát megtalálója egyből örökbe is fogadta, és az egyik rendőr kérésére vagy TJ-nek, vagy Lindának hívják majd, miután kiderült, hogy hím, vagy nőstény cicáról van szó.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top