Család

Kitört a szülői kommentháború: baj-e, ha nemi szerve van a játékkutyának?

Egy anyukát sokkolt a szembesülés, hogy péniszt is tettek a gyerekei játékkutyájára. Azóta áll a kommentháború az aggódó és a laza szülők közt a neten.

A „botrány” a Poundland nevű, népszerű brit kereskedelmi lánc által gyártott műanyag játékfigurák miatt robbant ki. Ugyanis az egyik anyuka felfedezte, hogy a kicsi műanyag kutyáknak, akárcsak az élő állatoknak, nemcsak fülük vagy farkuk, hanem péniszük is van. Majd a megrázó felismerést megosztotta a szülőtársakkal egy közös Facebook-csoportban.

Az internet ezen a ponton szakadt ketté, akárcsak a bibliai Vörös-tenger. A szülők egyik tábora arra hivatkozott, hogy mindez a gyerekek korai, egyben felesleges szexualizációja. Különben is, kinek kell, hogy a gyereke idő előtt „kényelmetlen” kérdéseket tegyen fel. Volt, aki megosztotta, miután értesült a játékkutyák nemi szerveinek meglétéről, azonnal rohant, hogy eltüntesse a figurákat a háztartásból. Más erre kontrázva elmesélte, ő nemcsak kitépte a kezükből a műanyag állatokat, gyors ellenőrzésbe fogott a gyerekek teljes játékkészlete felett, hogy van-e nemi szerve a többi játék kutyának, zsiráfnak, lónak, macskának stb.

A csitító ellentábor viszont nem igazán tudta értelmezni, hogy mire föl ez a nagy felháborodás. Nincs ebben semmi rossz, inkább pozitív, hogy a játékok anatómiai pontossággal készültek – gondolják. Ha egy gyereknek valódi kutyája van, vagy találkozik egy élő négylábúval, akkor is látni fogja, hogy van nemi szerve a kutyának. Az egyik apuka büszkén írta a kommentben, hogy az ő fia az alapján választott legutóbb dinót, hogy milyen hatalmas volt a pénisze.

Illetve ezen a ponton azokról is meg kell emlékeznünk, akik az egész „vitán” remekül szórakoztak, és tanulságosnak nevezték, hogy egyesek milyen elképesztő prüdériával és szexuális frusztrációkkal képesek együtt élni.

Egyelőre csak a gyártó-forgalmazó, a Poundland nem kommentálta az ügyet.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top