Szabadidő

Ezek voltak 2019 legviccesebb mémjei

Egész évben sok olyan esemény történt a világban, ami egy-egy vicces képhez adott ihletet a legjobb mémkészítőknek. Megmutatjuk azokat, amiken a legtöbbet nevettünk 2019-ben.

Biztos, hogy te is láttál már olyan képeket Facebookra, Instagramra vagy éppen Twitterre, Tumblerre feltöltve, ami reflektált valami aktuális dologra. Az internetes mém kifejezése olyan fogalmat takar, ami divatszerűen terjed embertől emberig az interneten. A mém készítőjének célja csak annyi, hogy viccesen reagáljon valami aktuális dologra. A gyorsan terjedő mémekre már külön iparág épült, sokan vesznek részt a készítésükben, de a terjesztése a közösségen múlik és azon, hogy mennyire vicces is az, amit egy ilyen képen, videón vagy gifen látunk.

Íme a 2019-es év legjobb mémjei! Te melyikre emlékszel még? 

A híres tojás, akit millióan követnek

Emlékszel még a tojásra, amiről semmit sem tudtunk, de mégis bekövettük az Instagramon? Jelenleg a tojás profilját 7,4 millióan követik. Azóta kiderült, hogy a tojás egy ügyes marketingfogás része, annyi a cél vele, hogy lenyomja Kylie Jenner profiljának lájkrekordját. És ez a tojásnak sikerült is! Azóta is aktív a profil, és érkeznek az újabb tojásos mémek a trendekhez aktualizálva. 

View this post on Instagram

Nailed it 🙃

A post shared by EGG GANG 🌍 (@world_record_egg) on

A nő, aki kiabált a macskájával

Megannyi képen láthattunk azt a fura fejű cicát és azt a dühös nőt, akit egy étteremben kaptak le, amint a macskával üvölt. A kép azóta bejárta a netet, és nagyon sokféle vicces szöveggel került fel mindenhová.

View this post on Instagram

oh ya….

A post shared by bandmemes666 (@bandmemes666) on

Trónok harca mémek

2019 tavaszán ért véget a Trónok harca utolsó évadja, minden rekordot megdöntött nézettségben. Bőven voltak utálkozók, és persze elragadtatott rajongók, de minden rész tartalmazott jó pár mémnek való alapanyagot. 

Ok, boomer

Ha nem tudod mi az az OK, boomer jelenség, akkor olvasd el az erről szóló cikkünket, és kerülj képbe. Ezek a mémek is nagyot mentek 2019-ben.

View this post on Instagram

Let’s get it trending #okboomer

A post shared by Sam Hughes (@dang_1t_sam) on

Baby Yoda mémek

A Mandarolian Star Wars sorozat újra egyesítette a Csillagok háborúja rajongóit, főleg, hogy egy új cukiság is feltűnik a sorozatban. Ismerkedjetek meg Baby Yodával, akit nagyon sokszor láttunk az utóbbi néhány hétben az interneten. 

Konmari mémek

A takarítás és rendrakás királynője 2019 januárjában mutatkozott be a Netflixen, ahol saját sorozatot kapott. Ebben olyan embereknek segít megválni régi tárgyaiktól, akiknek ez nehezen megy. A szelektálás viszont nem könnyű, így Marie Kondo drasztikus módszerekhez folyamodik. Vagyis csak néhány tűnik annak. A könyvmolyok nagyon kiakadtak, amikor Konmari elmondta, hogy egy otthonban legfeljebb 30 könyvet tartsunk, a többitől váljunk meg. 

Lady Gaga és Bradley Cooper mémek

A 2019-es Oscar-díjátadó nagy nyertese Lady Gaga volt, aki úgy tudott Bradley Cooper színészre nézni (ő alakította a Csillag születik című filmben az énekesnő szerelmét), ahogy kevesen. Persze ez a mémkészítőket is megihlette. 

Üvegkihívás mém videók

Idén nagyon trendi volt az Instagram a #bottlecapchallenge azaz az üveg tetejének lecsavarása rúgással módszer. A legjobb videót a témában Jason Statham készítette. Érdemes megnézni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top