nlc.hu
Család

Rákosnak hazudta magát az álomesküvőért

Álomesküvőt akart, rákbetegnek hazudta magát

Toni Standen álomesküvőt akart, ezért kitalálta, hogy halálos betegnek hazudja magát, és erre hivatkozva kér pénzt az emberektől a nagy álma valóra váltására.

Egy angol nő, Toni Standen a látszat kedvéért kopaszra borotválta a fejét, hogy a hazugsága hihetőbbnek tűnjön. Először a barátai körében terjesztette el, hogy rákbeteg, és arra buzdította őket, hogy indítsanak neki online közösségi gyűjtést, hogy még a halála előtt kimondhassa az igent a szerelmének, Jamesnek – írja a Yahoo Australia Lifestyle.

Álomesküvő éljenző vendégsereggel (fotó: Pixabay)

Álomesküvő éljenző vendégsereggel (Fotó: Pixabay)

A pár még interjúkat is adott, ahol elmondták, hogy a nőnek „a rák ott van az agyában, a csontjaiban, mindenhol”, és végül 8000 angol fontot, vagyis közel három és félmillió forintot sikerült összekalapozniuk. Még arra is képes volt, hogy a valóban rákos apjával támogattassa magát, aki az esküvő előtt meghalt. A barátai szerint a színjáték nagyon jól működött, és csak azután fogtak gyanút, miután idén januárban Toni arról is beszámolt, hogy koronavírus-fertőzött lett. Végül a barátok szembesítették őt a vádakkal, a nő pedig elmondta, hogy csak színlelte a halálos betegséget. A jelenleg munkanélküli Toni tettéért bíróság elé kerül, és nemcsak börtönbüntetés lehet a vége, hanem az így keresett összeget is vissza kell fizetnie, amit amúgy nagyrészt a nászútjukra költött el.

Ilyen típusú csalással a kelleténél gyakrabban találkozhatunk:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top