nlc.hu
Család

24 évesen 22 gyereke és tökéletes alakja van

24 évesen 22 gyermeke és tökéletes alakja van a büszke anyukának

A nagy trükk titka, hogy Kristina a 22 gyerekből csak az elsőt szülte saját maga, a többi gyermek béranyától született. Ettől még azonban nem lett rögtön könnyű dolga.

Kristina Oztunkra nagyon korán talált rá a szerelem az 57 éves Galip formájában, akit egy grúziai nyaraláson ismert meg. A pár mindkét tagja nagy családra és rengeteg gyerekre vágyott, és nagyon hamar nekifogtak álmaik megvalósításába, a lány ugyanis már 17 évesen megszülte az első gyerekét. Eleinte az volt a tervük, hogy Kristina sorra egymás után szüli majd a babákat, de rá kellett jönniük, hogy ez egyáltalán nem biztos, hogy összejön, így inkább a béranyaság mellett döntöttek. A dolgok ezzel olyannyira felgyorsultak, hogy a családjuk 18 hónap leforgása alatt 21 babával gyarapodott – írja a Tények.

A család jelenleg a grúziai Batumiban él egy háromemeletes házban, de a tervük az, hogy hamarosan nagyobb helyre költözzenek. Erre tényleg szükség is lehet, ugyanis a 22 gyermek felnevelése nem megy segítség nélkül: Kristinának tizenhat bentlakásos dajka áll a rendelkezésére, akik mindenben segítenek neki. Az álmai megvalósítása egyáltalán nem volt olcsó mulatság. A béranyáknak összesen 56 millió forintnyi összeget kellett kifizetni, és a havi kiadások is az egekig érnek. Hetente az alapvető dolgokra nagyjából másfél millió forintot költenek, a dajkák pedig 150 ezer forintot keresnek fejenként egy héten. Kristina és Galip nem akar megállni 22 gyereknél, még azt is elképzelhetőnek tartják, hogy akár több mint 100 gyerekük legyen.

Nagycsaládokról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top