nlc.hu
Család

14 év után találta meg anyját az elrabolt lány

Hatévesen rabolták el a kislányt, 14 évvel később rátalált az édesanyjára

Jacqueline Hernandezt tizennégy évvel ezelőtt rabolták el a floridai Clermontból, amikor még csupán hatéves volt. Most a közösségi média segítségével talált rá az édesanyjára, és kezdeményezett találkozást.

Angelica Vences-Salgado egy Mexikóban élő fiatal nőtől kapott üzenetet a közösségi médiában, aki azt állította magáról, hogy ő a tizennégy évvel ezelőtt elrabolt lánya. A lányát annak idején a gyerek apja rabolta el tőle, és 2007 óta semmit sem hallott felőle. A nő nehezen hitte el, hogy valóban a hosszú évekkel ezelőtt eltűnt lánya talált rá, csalásra gyanakodott, ezért felkereste a rendőrséget, akik elmondták neki, hogy segítenek tisztázni az ügyet – írja a LadBible.

Angelica és Jacqueline nagy találkozása (fotó: Clermont Police Department)

Angelica és Jacqueline nagy találkozása (Fotó: Clermont Police Department)

Jacqueline azt kérte, hogy Angelica a texasi határállomás belépőpontján várja őt, több mint ezer mérföldre onnan, ahol annak idején elrabolták. A Clermonti Rendőrség a határőrséggel és a bevándorlási hivatallal együttműködve vett részt az akcióban. A rendőrség jelen volt a megbeszélt találkozón, és a helyszínen megállapították, hogy Jacqueline valóban az, akinek mondja magát, és most, 19 évesen találkozhatott újra az édesanyjával. A megható, érzelmes pillanatot a jelen lévő rendőrök fotón is megörökítették, a hatóságok pedig a saját sikerükként élték meg, hogy összefogva sikerült segíteniük abban, hogy Jacqueline újra átölelhesse az édesanyját. A lány gyerekrablást elkövető apját továbbra is keresik a hatóságok.

Különleges anya-lánya kapcsolatokról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top