nlc.hu
Család

A Facebookon látta meg az eltűnt kutyáját

Majdnem egy éve eltűnt a kutyája, aztán meglátta a Facebookon

A nő azt hitte, sosem látja viszont a kutyáját, de véletlenül felismerte a Facebookon.
Westie kutya

A floridai West Palm Beachben élő Lisa Raulersont nagy veszteség érte tavaly októberben: elszökött imádott kutyája, Sparky, miután véletlenül nyitva hagyott egy ajtót. Mire észrevette, a 15 éves eb már hetedhét határon túl volt.

A család mindent tűvé tett a környéken, hogy megtalálják Sparkyt, de nem jártak sikerrel. Néhány hét után feladták a keresést, és attól tartottak, hogy a kutya már nincs életben.

Hosszú hónapok teltek el úgy, hogy semmilyen hírt nem kaptak az eltűnt ebről, nemrégiben viszont megláttak egy ismerős kutyát a Sunshine State westie kutyákat mentő szervezet Facebook-oldalán.

Az állatvédők azt mondták, Sparky kóbor kutyaként került egy menhelyre, ahonnan a fajtamentők elhozták, hogy megakadályozzák az elaltatását. Az állatnak volt mikrochipje, de mivel a chip nem volt regisztrálva, nem tudtak információt szerezni a gazdájáról.

Végül Raulerson és Sparky 331 nap után újra találkoztak, és biztos, hogy ezek után a nő kétszer is megnézi, minden ajtót becsukott-e maga után.

(UPI)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pixabay/No-longer-here)

Még több előkerült kutya: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top