nlc.hu
Otthon

Eltűnt kutyáról forgattak, amikor szembejött velük a riport tárgya

Az eltűnt kutyáról forgatott a tévéstáb, amikor megtalálták az állatot

Váratlan fordulatot vett a tévéstáb munkája.

Nagy meglepetés érte Juliana Mazza tévériportert, amikor épp egy Titus nevű eltűnt kutyáról forgatott – írja a BoingBoing

Maza ugyanis épphogy felkészült a bejelentkezésre, amikor a szóban forgó kutyát egy ismeretlen férfi éppen arra sétáltatta pórázon. 

Az élesszemű riporter gyorsan oda is lépett hozzá és megkérdezte, hogy megsimogathatja-e az állatot. Erre azért volt szüksége, hogy a kutya nyakörvén lévő bilétán megnézze, hogy valóban Titusról van-e szó. 

A róla szóló riport közben került elő az elveszett kutya

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Valóban az elveszett pointer fajtájú kutya volt az, ezért Juliana Mazza megkérdezte a kutyát sétáltató férfit, hogyan került hozzá a jószág. 

A Kyle Gariepy nevű férfi azt állította, hogy kutyasétáltatóként a munkáját akarta csupán végezni, azonban véletlenül rossz kutyát vitt magával. Miután a riporter erre megkérdezi, hogy akkor miért nem értesítette a rendőrséget, vagy az állat gazdáját, akinek a száma szintén ott van a kutya nyakában, a férfi csak hebegve annyit próbál mondani, hogy elromlott a telefonja.

Mazza ezután értesítette a helyi rendőröket, akik rövidesen megérkeztek és letartóztatták a férfit, akit azzal vádolnak, hogy egy autó feltörése után lopta ki a járműből Titust.

A riporter ezek után felkereste a kutya gazdáját is, aki nagyon meg volt hatódva a hírtől, hogy hamarosan viszontláthatja kedvencét. 

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top