nlc.hu
Család

Anglia legnagyobb családjának karácsonya

Milliókat költ a karácsonyra a 22 gyerekes anyuka

Ők Anglia legnagyobb családja.

Anglia legnagyobb családja feldíszítette milliomos otthonát karácsonyra, ami most úgy néz ki, mint egy téli csodaország. A 22 gyerekes anyuka, Sue Radford (46) megmutatta gyönyörű, 10 hálószobás otthonát Lancashire-ben, amely immár ünnepi hangulatban pompázik több karácsonyfával és 25 harisnyával.

A nagycsalád hatalmas társalgójában van egy fa, amelyet cukorka, jégkorcsolya és mindenféle piros-fehér csecsebecse borít. A tetejét egy ünnepi füzér díszíti, alatta a tűz mellett lóg a rengeteg harisnya.

A korábbi években Radfordék hét fát is ültettek az ünnepség részeként, és 5000 fontot fordítottak gyerekeik ajándékára. 2020-ban nappalijukban, konyhájukban, a gyerekszobákban és a verandán is állt fa. A szülők, Noel és Sue mindig mindent megtesznek azért, hogy mind a 22 gyereküknek különleges karácsonya legyen, ami persze nem olcsó mulatság: a korábbi években Noel és Sue 100 és 250 font közötti összeget költött fejenként a gyerekeik ajándékára, és ebben nincs még benne az ünnepi ebéd. A karácsonyt megelőző hónapokban a szülők “összeszorítják a nadrágszíjat”, hogy 5500 fontot (2,3 millió forint) takarítsanak meg a gyerekek ajándékainak megvásárlására.

Sue személyre szabott zsákot biztosít minden gyermek számára, hogy az ajándékok ne keveredjenek össze. Mi több, Noel és Sue évente 70 tekercs csomagolópapírt is vásárolnak. A pulyka nálunk 10 kg-os, emellett 7 kg burgonyát, 50 Yorkshire pudingot és több liter mártást is elkészítenek. Az edények tisztításához pedig a mosogatógépet legalább ötször kapcsolják be.

Sue azt is elárulta, hogy 1 millió fontot költöttek gyerekeik felnevelésére, ő pedig 16 és fél éve terhes.

 

karácsonyi díszek otthon

Képünk csak illusztráció. Fotó: Unsplash

(via)

Elképesztő számok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top