nlc.hu
Család

Egy ápoló megosztotta a haldoklók vallomásait

Egy ápoló megosztotta a haldoklók legdurvább vallomásait

Olykor súlyos titkokat árulnak el a haldokló betegek, egy amerikai ápoló pedig megosztja ezeket.
Kórházi ágyon fekvő beteg

Egy Nurse JJ nevű TikTok-felhasználó egy amerikai kórház intenzív osztályán dolgozik, és a munkájáról tölt fel videókat. A legnagyobb visszhangot azok a videók okozzák, amelyekben haldokló emberek utolsó vallomásait osztja meg.

A fiatal nő azt mondja, sok esetben jobban örülne, ha a haldokló inkább magával vinné a sírba a titkait, ugyanis nem ritka, hogy súlyos dolgokról, akár bűncselekményekről értesül.

  • Az egyik női páciens bevallotta, hogy a 80-as években légiutas-kísérő volt, és az egyik megállót kihasználva találkozott a volt pasijával, és megölte. Mindezt azért, mert annak idején azért szakított vele, mert túl kövér volt. Az ápolónő megpróbálta kideríteni, melyik városról volt szó, de a nő nem árulta el.
  • Egy börtönviselt férfi elmondta, hogy a felesége helyett beismert egy gyilkosságot. Azért, mert az áldozat az volt, akivel ő csalta a nejét, és ezért bűntudatot érzett.
  • Egy harmadik beteg állítólag azt mondta JJ-nek, hogy a nagybátyja elrabolhatott egy gyereket 30 évvel ezelőtt. A nagybátyja szemetesében ugyanis látta azt a pulóvert, amelyet a lány viselt az eltűnési felhívás fotóján.
@graysymmetrical

I did ask which city, but she didn’t divulge that so I couldn’t report this one #deathbedconfessions #deathbedconfession #nurse #fypシ

♬ original sound - 👹

Szerencsére nem minden vallomás ennyire nyomasztó, bár vannak fura dolgok. Egy nő például elárulta, hogy 20 évig dolgozott fodrászként, és az összes hajat megtartotta, hogy takarót kössön belőle. Egy másik haldokló pedig kettős életet élt, és attól rettegett, hogy ki fog megjelenni a temetésén.

A kommentelők elég megosztottak voltak a videókat illetően: egyesek lenyűgözőnek találták a titkokat, míg mások szerint kamu az egész. Többen pedig úgy vélték, hogy tisztességtelen megosztani ezeket a vallomásokat, még akkor is, ha az ápoló így szeretne könnyíteni a lelkén.

(Mirror)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pixabay/Parentingupstream)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top