nlc.hu
Család

Veszteség után ajándék

Megható: a rendőrök egy kiskutyát ajándékoztak egy fiúnak, akinek megölték az apját

Nagy veszteség ért egy kisfiút, de most kapott egy kis vigaszt.

Nagy meglepetés ért egy brisbane-i fiút, aki év elején vesztette el az édesapját egy családi drámában. Egy labrador kölyökkutyát kapott a queenslandi rendőrségtől. A héten összegyűltek a rendőrök, hogy átadják neki a Copper nevű kiskutyát. Remi Rooney apja ugyanis kutyát ígért fiának, mielőtt meghalt – írja a LadBible.com.

kiskutya

Illusztráció: Getty

Remi nagyon boldog volt, amikor a rendőrök meglepték a jószággal. Azt kérdezte csodálkozva: “Az enyém?” A rendőrök biztosították róla: “Csakis a tiéd!”
 
Remi nagymamája, Noeline Rooney a Sunrise-nak nyilatkozva elmondta, hogy Remi apja halála óta a család szétesett. “Remi a legfontosabb, de a fiam elvesztése ugyanúgy fáj” – mondta. – Megpróbálok halkan sírni a mosogatónál, de a kisfiúnak olyan füle van, mint az elefántoknak, rögtön jön, és kérdi: ideges vagy?”
 
Karen Edwards rangidős rendőrtiszt elmondta a Sunrise-nak: “A nap végén mi is csak olyan emberek vagyunk, mint bárki más. Minden rendőr csatlakozott, hogy segítsen.
 
A Queenslandi Rendőrszolgálat még gyűjtést is szervezett a kölyökkutya számára a folyamatos képzéshez és gondozáshoz. “Miután Remi édesapja meghalt, Reminek felépülése részeként szüksége volt valami sajátjára, amit szerethet, és amiről gondoskodnia kell” – olvasható az oldalukon. „Reméljük, ez nagyban segíti a gyógyulását!
 
A kisfiúról készült képeket ITT nézheted meg. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top