nlc.hu
Család

Ez a kisbaba születésére kapott egy házat

Még csak pár hónapos, de már most milliomossá tette a nagyapja

Egy milliomos nagypapa nem mindennapi ajándékot adott az újszülött unokájának.
Milliomos kisbaba.

Pontosabban egy 1 millió font (430 millió forintos értékű házat) és egy 5 millió fontos (több mint két milliárd forint értékű) bizalmi alapot ajándékozott neki. Szóval az újszülött, aki most alig néhány napos, már több vagyonra tett szert, mint amennyit egy átlagos brit fizetésű személy keresne 45 év munkaviszony után.

A gyerek mindezt a nagypapának, Barrie Drewitt-Barlow-nak  köszönheti, akinek az állítólagos vagyonát 200 millió fontra becsülik.

Barrie  rengeteget költ a családjára, a kisfia is kapott egy jachtot, most pedig a család új szeme fénye, Maina volt soron az ajándékozásban.

A büszke nagyszülő így nyilatkozott: „Tony Drewitt-Barlow és én nagyon büszkék vagyunk Saffron Drewitt-Barlow-ra és Conor Tucker-re, hogy ezt a kis hercegnőt ajándékozták a családunknak. Első unokánk és egy új hercegnő, akit el fogunk kényeztetni.” – majd azt is elmondta, hogy a nagyobb ajándékok mellett vett neki egy Dior babakocsit és babahordozót is

Barrie és volt férje, Tony, milliókat kerestek különböző üzleti vállalkozásaikkal, köztük egy transzatlanti béranya ügynökséggel.

A béranya alkalmazása legális az Egyesült Királyságban, bár az ellenszolgáltatás nem engedélyezett. Azonban az Egyesült Államokban törvényes pénzért kihordani más gyerekét, és igen gyakori, hogy valaki béranyának áll. 

Barrie és Tony egyébként történelmet írtak azáltal, hogy azonos nemű párként gyermeket vállaltak béranyaság segítségével Az Egyesült Királyságban.  

Barrie világossá tette, hogy csak a családjára szeretne költeni a vagyonát, méghozzá azért, mert nagyon szegény szülők gyerekeiként egy önkormányzati lakásban, Longsightben nőtt fel, így jól tudja, milyen nélkülözni.

„Senki sem adott nekem semmit.”– majd hozzátette, az emberek gondolhatnak, amit akarnak, úgyis mindig így teszik. „Ez az én pénzem – néha naponta akár 20 órát dolgozom, és most szeretném megvenni a dolgokat a gyerekeimnek. Tényleg nem érdekel, hogy mi a francot gondolnak rólam.”

(Via)

Kiemelt kép: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top