nlc.hu
Család

Négy év után találkozott a családjával a Burger King-dolgozó

Négy év után találkozott a családjával a Burger King-dolgozó, aki 27 éven át egy napot sem hiányozott a munkából

A 27 éve rendíthetetlenül dolgozó Kevin Ford híressé vált, rengeteg pénz gyűjtöttek neki, és most négy év után találkozott a lányával és az unokáival.
A montázson Kevin Ford gyorséttermi dolgozó mutatja az ajándékot, illetve találkozik a családjával

Mint arról mi is beszámoltunk, Kevin Ford 27 éve dolgozott úgy a Las Vegas repülőterén található Burger Kingben, hogy egyetlen műszakot sem hagyott ki, és szabadságra, táppénzre sem ment soha. Ehhez képest a 60 éves férfit egy megalázó ajándékcsomaggal köszöntötte a cég, bár Ford így is nagyon hálás volt.

Az ajándékról készült videó és a férfi története bejárta az internetet, és rengetegen úgy gondolták, hogy Ford sokkal többet érdemelne. Ezért a lánya indított egy adománygyűjtést, ami elképesztően sikeres lett: néhány nap alatt több mint 237 ezer dollárt, nagyjából 89 millió forintot adtak össze a Fordnak, és nem csak Amerikából érkeztek felajánlások.

A mesébe illő történet főhősét meghívták az NBC Today Live című műsorába, ahol a tőle már megszokott szerénységgel elmondta, hogy hálás minden egyes napért, amikor felkel, elmegy dolgozni, és jó amerikai állampolgár lehet, aki elvégzi a rá bízott feladatot.

A műsorban az édesapát egy óriási meglepetés várta: a stúdióban újra találkozhatott lányával, Serynával és három unokájával, akiket négy éve nem látott. A Ford család könnyek között ölelte meg egymást.

Mindezek után még tudták fokozni a megható pillanatokat, Kevin lánya, a lehető legnagyobb szeretettel és hálával beszélt az édesapjáról:

Az édesapám megérdemli a világot is. Megadott mindent nekem, és neki köszönhetően letten olyan ember, amilyen. Szavakkal nem tudom kifejezni, mennyire szeretem őt

– fogalmazott a lánya, miközben mellette ülő édesapja a könnyeit törölgette.

(Kiemelt kép: nlc-montázs, fotók: Instagram/thekeep777; YouTube/TODAY)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top