nlc.hu
Család

A gyászról mesélt Farkas Alexandra

„Nem tudtam, hogy lehet depressziósnak lenni” – fontos személy elvesztéséről mesélt Farkas Alexa

Ez a fájdalom egy új irányba terelte Alexát.

Farkas Alexa, az Éjjel-Nappal Budapest sztárja hosszú utat tett meg az elmúlt időszakban. 

Farkas Alexa

Farkas Alexa a Reggeliben

Alexa, miután komolyabban felhagyott a tévézéssel, Dj-nek állt, és rengeteg időt szentelt a spirituális fejlődésnek. Egy hónapja viszont elveszítette a nagymamáját, ami nehezebben érintette, mint gondolta volna. A gyászról az RTL Klub Reggeliben mesélt. 

„Eléggé fontos volt nekem. Nem gondoltam, hogy ennyire, de aztán amikor az ember elveszít különböző dolgokat, akkor jön rá. Hál’ Istennek én azért mentális dolgokkal foglalkozom, spirituális alapú, tudatos életvezetéssel, a férjem nagyon sokat segít, de most én nem tudok segíteni másoknak. Nem tudtam, hogy lehet depressziósnak lenni. Az első 3 nap nagyon kemény volt, akkor azt éreztem, hogy nem tudtam fel kelni az ágyból” – mesélte a könnyeivel küzdve Alexa. 

Az egykori színésznő arról beszélt, hogy most a munka, tanulás mellett arra fogja fordítani az idejét, hogy adakozzon. Nemcsak anyagilag szeretne segíteni, hanem közösségi oldalait is arra használná, hogy segítsen. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top