nlc.hu
TV-sztárok

Farkas Alexandra az intézetben töltött időszakáról

Farkas Alexandra őszintén vallott állami gondozott időszakáról

A színésznő azóta is tiszteli az ott dolgozó nevelőket.

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Farkas Alexandra már korábban elmesélte, hogy 13 évesen nevelőintézetbe került a rossz családi körülmények miatt. 

Farkas Alexandra

Farkas Alexandra a Reggeliben

Elárulta, gyerekként édesapja mindenért megverte, ezért kiemelték a családból, az állami gondozást pedig úgy élte meg, mint egy rendszert, ahol végre gyerek lehet. Pár hónap után a nagynénje lett a gyámja, ám az emlékek a mai napig vele vannak. Úgy véli, azok a hónapok hozzájárultak ahhoz, hogy ma egy igazán erős nő tud lenni, de az RTL Klub Reggeliben azt is szóba hozta, csodálja az ott dolgozókat, ugyanis a gondozott gyerekek között éles kontraszt található. 

„Voltak olyan gyerekek, akik 13 évesen állapotosan érkeztek, vagy nem ismerték az angol vécét, nem tudták, mi az a szalvéta. A nevelőknek innen kellett indulni. Olyan kemény kontrasztok voltak a gyerekek között, hogy én komolyan csodálom azokat a nevelőket, akik ennyire durván tudtak lavírozni. Volt, aki beszélni nem tudott, és volt körülbelül tízéves” – mesélte Alexandra. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top