nlc.hu
Család

Gundel Takács Gábor a csendet választja

Gundel Takács Gábor: „A családomat miattam éri támadás”

Szerinte az embereknek nem csak a saját, de mások jogaival is tisztában kéne lenniük.

Gundel Takács Gábor úgy döntött, többet nem folytat párbeszédet közéleti témákban, ugyanis szerinte azokat nem lehet emberi hangnemben végigkommunikálni, és írni sem fog többet ilyesmiről. 

Gundel Takács Gábor

Gundel Takács Gábor (Fotó: Olajos Piroska)

„Csak nagyon kevés másképpen gondolkodó emberrel sikerült kulturált keretek között eszmét cserélni. És ha ráadásul én magam közben elégek, és miattam a családomat éri támadás, akkor nem is éri meg. Úgy látszik, nem tudjuk megbeszélni egymással a dolgainkat – mondta a tévés a Szemlélek.net-nek adott interjújában. – Most úgy vagyok ezzel, hogy akkor kommunikáljunk olyan dolgokról, amik jók, értékesek. A saját jogait mindenki nagyon tudja, de az, hogy egy közösség részeként kötelességei is vannak az embernek, sokkal nehezebben megy. Együttműködőnek kellene lenni, és a felelősségről nem megfeledkezni.”

Az ATV Géniusz című műsorának házigazdája hozzátette, hogy a munkájának azon részeit, amik értéket képviselnek, viszont szeretné megtartani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top