nlc.hu
Sztárok

Vége Az ugrás 1. évadának

Lekerül a képernyőről Az ugrás, Gundel Takács Gábor vetélkedője – kiderültek az okok

Csak pár hete indult a produkció, de hamarosan már az utolsó adás jön.

Az ugrás február 12-én indult az RTL-en. A Gundel Takács Gábor műsorvezetésével készült vetélkedőből eddig 22 adás került képernyőre, azonban már a végéhez közeledik. Mint a SorozatWiki írja, a produkció 6 hét után véget ér, az utolsó rész március 22-én kerül képernyőre.

Az ugrás

Az ugrás látványos díszlete – Fotó: Sajtóklub

Már azt is tudni, hogy mi lesz a vetélkedő helyett: egy üzleti reality. Március 25-től ugyanis az Álommeló 2. évadát láthatják a nézők.

Az első évad győztese Keserű Balázs lett, aki sikert sikerre halmozott és pár hónap alatt bizonyította rátermettségét Balogh Levente számára. Az előléptetésre pedig nem is kellett sokáig várnia, mert hamarosan Levente az egyik cégének élére őt nevezte ki ügyvezető igazgatónak, sőt egyik cégében részesedést is kapott. A megüresedett elnöki asszisztens pozíció pedig ismét nyitva állt a jelentkezők előtt. A jelölteknek a második évadban is adásról-adásra a munkakörhöz kapcsolódó feladatokat kell majd elvégezniük, hogy ezzel is bizonyítsák rátermettségüket. A tét pedig 2024-ben is hatalmas, ugyanis, akit a műsor végén Levente kiválaszt, elnyeri az egy évre határozott idejű szerződéssel járó álommelót, a bruttó 3 millió forintos fizetést, egy felső középkategóriás céges autót és egyéb juttatásokat.

Az ugrás stábját és a játékosait amúgy az RTL egészen Hollandiáig repítette ezért, ahol a licenszelt műsor eredetijének is helyet adó stúdióban forgathattak, és a hosszú pálya a háttérben meghúzódó, vetített híddal valóban kellően látványos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top