nlc.hu
Család
Karácsonyi adománygyűjtés

Olyan családok váltak rászorulóvá, akik korábban adományozók voltak

Évről-évre nő azok száma, akik segélyszervezetekhez fordulnak az ünnepek közeledtével, idén azonban minden korábbinál nagyobb szükség lenne az adományokra, annyian kénytelenek nélkülözni.

Egyre többen mondhatják el magukról, hogy a téli időszak nem az ünnepvárásról és az adventi készülődésről szól, hanem az aggódásról. A folyamatosan növekvő anyagi terheket mind a családosok, mind az egyedül élők nehezen viselik, sokuknak elérhetetlen álom marad a karácsonyi ajándékozás.

Ahogy az RTL Híradó összeállításából is kiderült, már most rengetegen fordulnak a segélyszervezetekhez, ami azt jelenti, hogy idén minden korábbinál nagyobb szükség lenne azok segítségére, akiknek lehetőségük van az adományozásra.

Olyan családok váltak rászorulóvá, akik korábban adományozók voltak

A komoly anyagi nehézségek miatt a rászorulók leginkább attól félnek, hogy nem tudnak lépést tartani a befizetendő számláikkal és fejtörést okoz az élelmiszerek vásárlása is.

A pénzadomány mellett tartós élelmiszerrel, pelenkával, bébiétellel és tisztálkodószerekkel segíthetnek leginkább azok, akiknek még belefér, hogy másokat támogassanak

(Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top