nlc.hu
Család

Parkolóban szült egy tinilány

A 38 éves nagypapa vezette le unokája születését egy parkolóban

Villámgyorsan érkezett a baba, nem értek be a kórházba a vajúdó kismamával.
Parkoló autók

Kész szerencse, hogy a fiatal, mindössze 38 éves brit nagypapa megőrizte a lélekjelenlétét, és sikerrel vezette le a hirtelen beindult szülést egy bevásárlóközpont parkolójában.

Philip Metcalfe nevelt fia és barátnője első közös gyermekét segítette a világra, az autója hátsó ülésén. A kismama a kiírt dátum előtt 10 nappal kezdett egyre sűrűbben jelentkező fájásokra panaszkodni, ezért jobbnak látták, ha bemennek a kórházba. A babának azonban nagyon sietős volt, nem hagyott elég időt arra, hogy beérjenek a kórházba.

A férfi így félreállt a TESCO parkolójában, és levezette a szülést. „Minden olyan gyorsan történt, még a köldökzsinór is a nyakára volt tekeredve, ami csak fokozta az izgalmakat” – emlékezett vissza Philip, aki nem tud betelni a kisfiú szépségével. Kisunokája az Esmae nevet kapta és az egész családot boldoggá tette érkezésével.

Senki sem számított rá, hogy ilyen gyorsan megérkezik, elmondásuk szerint elég volt pár nyomás, és a kicsi máris kibújt. A bátor nagypapa azt mondta, természetesen nagyon izgult, de tudta, hogy észnél kell lennie, így nem hagyta, hogy úrrá legyen rajta a pánik. Miután a baba megérkezett és felsírt, a kórház felé vették az irányt. 

Philip felesége, Jamie a büszke nagymama máig nem érti, hogy lehetett ilyen viharos a szülés: „Nekem is van három gyerekem, de egyikük sem érkezett meg ilyen rohamos gyorsasággal. Kész szerencse, hogy Philip volt velük, leírhatatlanul büszke vagyok rá!” 

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top