nlc.hu
Család

Megkéselte a férje, mert el akart válni

Vadászkéssel szurkálta össze a nejét, mert el akart válni – megszólalt a kétgyerekes anya a brutális támadásról

A munkahelyén tört rá a férfi.
kés

Vadászkéssel szurkálta össze a feleségét egy férfi Győrben, a brutális támadásról maga a kétgyerekes anya beszélt a Tényeknek. “Igazából csak villanásszerűen láttam, hogy sorozatban vágja bele a fejembe a kést” – nyilatkozta az asszony.

A műkörmösként dolgozó nőre a munkahelyén, a szépségszalonjában tört rá a férje, akivel válófélben vannak. A férfi kérdezés nélkül rohant felé a késsel. “Megkérte a vendégemet, hogy jobb, ha most kimegy, mert itt most nagyon csúnya dolgok fognak történni. És akkor rögtön elővette a kést, és ránk akart támadni. Akkor nagyon megijedtünk. A vendégem kirohant az üzletből” – mesélte a megkéselt nő.

A férfi ráadásul bezárta az üzlet ajtaját, így a nő először ki sem tudott menekülni. Csak a szerencsének köszönhető, hogy végül élve ki tudott jutni a szépségszalonból. “Ijedtségemben nekiugrottam. Félre tudtam lökni, és kimenekültem. Kint az utcán, a járdán viszont már le tudott teperni. Azt kiabálta nekem, hogy <<Most megdöglesz!>> és a kést elkezdte belevagdalni a fejembe. Ahogy tudtam, próbáltam védekezni kézzel, lábbal” – emlékezett vissza a történtekre az asszony.

Végül két férfi fékezte meg a dühöngő férjet, a nőhöz pedig mentőt hívtak. Az asszonyt az egyik szúrás a szemétől egy centire érte, az orvosok szerint nagy szerencséje volt, mert akár meg is vakulhatott volna.

A rendőrség súlyos testi sértés kísérlete miatt nyomoz. A Tényeknek nyilatkozó ügyvéd szerint a késelő több év börtönt is kaphat.

A kétgyermekes nő most attól retteg, mi lesz ha kiengedik az alkoholista és agresszív férjét, aki ellen korábban távoltartási végzést is elrendeltek.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top