nlc.hu
Család

Ezt élte át halálközeli élménye során egy nő

Visszajött a halálból – elmesélte, milyen az élet a Mennyországban

14 hosszú percig küzdöttek az életéért az orvosok, ennyi idő alatt 5 évnyi élményt gyűjtött a Mennyországban Dr. Lynda Cramer, aki részletesen beszámolt róla, mit látott odaát.
ilyen a mennyorszag

Még 2001-ben történt, hogy egy májusi reggelen összeesett a fürdőszoba felé tartva. A mentősök kitartóan küzdöttek azért, hogy visszahozzák az életbe, szerencsére sikerült is nekik.

Azt mesélte, először felülről látta saját magát és az orvosokat, majd megérkezett a Mennyországba, ahol olyan látvány tárult elé, amilyennel a valódi életben soha nem találkozott: óriási virágmezők, amiket a Mount Everestnél ezerszer nagyobb hegyek ölelnek körül. Az épületek is a felhőkig érnek, olyannyira, hogy Dubai hozzájuk képest csak egy kis makettnek tűnik. Meseszerű tavakat is látott, ahogy mondja, minden egyszerre bukkant fel a látóterében. Emberekkel is találkozott, mindenki kedves volt, és mint mondja, képes volt mások bőrébe bújni odaát. 

A halálközeli élmények sokak szerint csak álmok vagy hallucinációk, amiket az agyhalál beálltát követően látnak azok, akik átélik. Akik ezt az álláspontot képviselik, úgy vélik, ezért sem vág túlzottan egybe az, amiket a halálból visszatért emberek mesélnek: mindenki egy kicsit mást tapasztal az állítólagos Mennyországban.

Ezeket a látomásokat tehát sokan csak az agy tréfájának tartják, ami szinte minden esetben nagyon valóságosnak tűnik. Ami általában közös pont a halálból visszatért emberek beszámolójában, hogy halott szeretteikkel és a vallásukhoz kapcsolódó kulcsfigurákkal találkoznak, miközben a földi lét során kivitelezhetetlen utazásban van részük.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top