nlc.hu
Család

Molnár Csilla tragédiája

Molnár Csilla tragédiája: teljesen széthullott az egykori szépségkirálynő családja

Molnár Csilla alig volt 16 éves, amikor szépségkirálynő lett.

Molnár Csilla egy meggondolatlan pillanatában úgy döntött, hogy kilenc hónappal azután, hogy a Budapest Kongresszusi Központban az ország szépének választották bevesz huszonnégy szem Lidocain tablettát.

Kovács Mercédesz, aki a fonyódi Karikás Frigyes Gimnáziumban Csilla osztálytársa volt, a Vasárnapi Blikknek mondta el, hogyan is emlékszik a lányra.

“Csilla kedves és segítőkész volt, együtt bandáztunk, közös programokat csináltunk. Sem a szépségkirálynő-választás előtt, sem utána nem volt beképzelt, sosem tekintett magára úgy, mint egy hírességre. Az akkori sajtó azonban megkeserítette az életét, ráadásul a családjában is egyre több volt a veszekedés. Biztos vagyok benne, hogy nem akart valójában öngyilkos lenni. Rossz döntést hozott hirtelen, de szeretett élni, komoly tervei voltak. Talán csak rá akart ijeszteni a környezetére, mert besokallt… – fogalmazott Mercédesz, aki azt is elárulta, hogy a fiatal lány halála után a család széthullott.

Molnár Csilla tragédiája

(Fotó: x Archívum Meglepetés/Fotocentral)

“Az apukája túlságosan féltette Csillát, és ez sok konfliktushoz vezetett. Amikor meghalt, a család teljesen széthullott. Csilla öccse az apjukkal maradt, elköltöztek a városból, Marika pedig egy utazási irodát üzemeltetett, aztán külföldre költözött. Sokszor találkoztam vele Csilla halála után” – mondta Mercédesz.

A Blikk információi szerint Molnár Csilla édesanyja még életben van, édesapja, István 2012-ben hunyt el. Válása után újra családot alapított, Marikával közös fiuk, Attila élete pedig teljesen kisiklott. Jelenleg a Sopronkőhidai Börtönben ül, miután emberölés miatt elítélték, legkorábban 2024-ben szabadulhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top