nlc.hu
Család

Az esküvőjén járatták le a vőlegényt a volt barátnői

Menekülésre biztatták a menyasszonyt az esküvőn a vőlegény exei

Élete legboldogabb napjára készült, hatalmas égés lett a vége!
Julia Roberts menyasszonyi ruhában

A kínai férfi exbarátnői összefogtak, hogy pokollá tegyék az esküvőjét. Spoiler: sikerült nekik!

A ceremóniát február 6-án tartották, ahová néhány meg nem hívott vendég is érkezett a leendő férj régi barátnői személyében. A tucatnyi nőből álló csapat egy piros transzparenst emelt a magasba, ezzel a felirattal: „Chen Song exbarátnői vagyunk és azért jöttünk, hogy tönkre tegyük az esküvőjét!”

A násznép először azt hitte, hogy a vőlegény barátai tréfálkoznak, de hamar rájöttek, hogy szándékuk nagyon is valós. 

„Meglehetősen zavarba hoztak” – mesélte a vőlegény, aki azt sem rejtette véka alá, hogy az újdonsült felesége és annak családja is rettenetesen haragszik most rá. Beismerte, hogy annak idején csúnyán viselkedett a barátnőivel, de sietve hozzátette, hogy azóta érettebben gondolkodik, és nem tenne már úgy, mint korábban.

Mint mondta, nagyon sajnálja, hogy megbántotta a lányokat a múltban, és azt üzente a férfiaknak, hogy sose gázoljanak bele a barátnőik lelkébe. Megbánás ide vagy oda, a kínaiak egyáltalán nem sajnálták meg a vőlegényt, sőt egy emberként állítják, csakis magának köszönheti a kínos esküvői jelenetet, és a felesége jól tenné, ha azonnal elválna tőle.

Forrás: Via, Fotó: imdb.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top