nlc.hu
Család

Pihenőszékből kiesett baba

Meghalt egy 6 hónapos csecsemő, amikor kiesett a pihenőszékből

Nem tudták megmenteni a hat hónapos kislány életét.

Meghalt egy hat hónapos csecsemő, amikor kizuhant egy pihenőszékből Dombrádon. A kisgyerek fejre esett, súlyos koponyasérülés okozta a halálát.

A székbe az apja tette bele, de a biztonsági övet nem csatolta be. A gyerek 30 cm-ről esett le. A Tények úgy tudja, az apa látta, mi történt, ezért ölbe vette a kislányt, de mivel nem talált rajta sérülést, lefektette, és ő is aludni ment. Közben a kislány meghalt. A férfinak csak órákkal később tűnt fel, hogy nem lélegzik a kisgyerek. Mentőhelikoptert riasztott, de nem tudták megmenteni a hat hónapos kislány életét.

A híradó úgy tudja, a kislány édesanyja kórházban volt éppen másik kisgyermekükkel, aki belázasodott, ezért vigyázott a csecsemőre az apa. Az apa ellen gondatlanságból elkövetett emberölésért emeltek vádat, hiszen a tragédiát el tudták volna kerülni akkor, ha a gyermeket beköti, vele tartózkodik a szobában.

Szerencsére nem lett tragédia abból a szülői gondatlanságból, ami a kínai Csangcsou városában történt. Egy kanyarban kinyílt egy kisbusz ajtaja, és kizuhant rajta egy 10 hónapos baba, de szüleinek ez fel sem tűnt. Az úttesten rúgkapáló csecsemőre egy járókelő figyelt fel, azonnal odarohant, és felvette, mielőtt elüthette volna valami.

szoba

A tragédia helyszíne (Fotó: Tények)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top